Vind de rust en zuivere liefde terug in het gezin! 

Schrijf je nu gratis in!

Je gegevens

Inschrijven voor

Aanmelding bevestigen

Meer zuivere liefde en rust in het gezin

Als coach hoor ik vaak dat moeders meer verlangen naar rust en tijd voor zichzelf. Ze willen meer bezig zijn met hun eigen dingen. Tijdens het moederschap weet je heel goed hoe het is om moeder te zijn, maar waar blijft de persoon die je was voordat je moeder werd? En misschien, als je heel eerlijk bent, was die persoon toen soms ook nog wel eens niet aanwezig. Omdat je altijd klaar stond voor anderen en jezelf eigenlijk een beetje vergat.

In het moederschap kom je nu helemaal niet meer aan jezelf toe. Hoe zou het voor je zijn als je zuivere liefde kan voelen voor jezelf en voor je gezin? Zonder dat jij jezelf vergeet?

Daarom geef ik deze GRATIS Masterclass speciaal voor jou! 

Tijdens deze masterclass ga ik hebben over: 
  • Hoe krijg je de rust weer terug in je gezin?
  • Hoe kom je weer aan jezelf toe als moeder?
  • Wat is zuivere liefe en waarom is dit zo belangrijk binnen het gezin?
  • Hoe vergeet je je zelf niet
De masterclass duurt ongeveer 45 minuten. Je kunt de masterclass direct bekijken nadat je je hebt aangemeld. Heb je die tijd nu niet, plan dan meteen even een momentje voor jezelf in je agenda, want ik ga veel waardevolle informatie met je delen.

Liefs, Mirte
Presentatie door
Mirte Stigter

Over Mirte
Liefde is voor mij heel belangrijk, zowel liefde geven aan mijzelf als aan mijn omgeving.

Ik heb een hele lieve vriend en samen hebben wij een prachtige zoon. Ons leven gaat niet altijd van een leien dakje, maar wat ons altijd weer opnieuw verbindt is liefde. Als ik mij niet lekker voel of als ik me niet begrepen voel of als we even niet weten hoe wel vraag ik altijd wat liefde mij zou adviseren. Dan krijg ik automatisch het antwoord dat de situatie verzacht waardoor alles weer soepeler loopt. Ik heb altijd vertrouwen, vertrouwen in mijzelf en vertrouwen in mijn omgeving.

Mijn optimische kijk op het leven zorgt er voor dat het glas altijd halfvol is.

Natuurlijk gebeurd het wel eens dat ik dan tegen de lamp loop en dat ik dan mezelf wel voor de kop kan stoten, maar dan vraag ik mezelf altijd af. Wat wil dit mij zeggen, en wat wil deze situatie mij leren. Daar haal ik dan vervolgens weer uit wat voor mij belangrijk is. Zodat ik de volgende keer weer makkelijker en zelfverzekerder de dingen kan aanpakken. Ik vind verbinding met mezelf en met mijn omgeving heel erg belangrijk.

Dit gun ik iedereen en daarom ben ik coach geworden en doe ik wat ik doe. Ik leef vanuit zuivere liefde en streef mijn doelen na en wil iedereen die hiervoor open staat meer van geven.

Deel dit webinar